ad

Подобни публикации

18 Коментари

 1. 18

  alex

  abee eiii geuriii koi vie sazdal vas we shibani buglari samo znaete da oprekvate drugite na kradliviq narod e balgarina v evropa nevi zachitat za hora mishkiii

 2. 8

  Mihail Mihaylov-monty

  Емисия за коментарите от тази статия
  Не мога да разбера защо публикуват подобни глупости…нито някой ще съжали циганите, нито пък се случва нещо нередно.Материалът е с тежък мирис на заплатаджийска правозащитност. Коментарите са категорични, – вместо да изпишат вежди, от редакцията си изваждат очите. Такъв пиар Живко Тодоров не е и мечтал, покрай него – и ГЕРБ. Тук се изкоментира и цената на един проект за строеж – да продължа : броят на проектите и съгласуванията за жилищна сграда е 28, всеки – платен от инвеститора, а който е свързвал ток и вода знае какви хиляди пари и дни може да струва това, без дребната подробност за собственост или суперфиция на терена… Сниманите сгради са без основи, ако ги провери НВ Рихтер Трети, или братовчед му Тайфун, ще ги изравни. Правозащитниците обичат ли, когато спасителите изравят трупове след земетресения – обичат, разбира се – тогава заработват на гърба на неосъществения контрол от община и сържава. За тях празно няма. Съжалявам, но не им съчувствам. Някой знае ли как циганите наричат нас, тези които не са цигани? Наричат ни дас, което значи роб. Беззаконие, просъществувало десетилетия не го прави по-законно. Имали са време да си легализират постройките, но са се скатавали. Ако това се случваше в правова западна държава, репортажа щеше да е желязно подкрепящ законноста! Какво като са роми, или цигани. Етносът дава ли привилегии да се сече парка, да се узурпира право на строеж, да се строи без канализация или септична яма, да се застрашава екологията, да се трупат боклуци в дерето.. Типично по цигански много добре знаят какво ще се случи, ама що да си дават зор … нали си си платили тока .. вендъж … преди 4 години … Кметът Тодоров ясно каза – който има регистрация, да ходи в общинско жилище. Тези сцени са последствие от десетилетия нищо неправене. Никой от предишните кметове не се ангажира да разреши този проблем.Някои от къщите са доста луксозни и добре обзаведени, значи тези дето са ги построили разполагат с пари…нооо за данъци, проекти , узаконяване пари не им се дава.тези неща се отнасят само за глупавите българи…ако се задълбочи историята ще се установи , че има луксозни къщи на хора, които цял живот са били безработни и на помощи еее, стига вече… Колкото и да боли , туморът от което е болно цялото ни безотговорно общество трябва да се реже.Браво на старозагорския кмет за отговорността която поема.Все отнякъде и от нещо трябва да се започне.

 3. 4

  реалист

  Абе не му давайте гласност на тоя мангал! Заради такива цигански феодали и барони, циганите са страхотен проблем и сега реват по телевизиите, защото този и други, като него лъжат, лъжат, лъжат, мажат, но забележете лъжат циганите.

Коментарите са спрени.