Вие сте в: Начало » ОБЩЕСТВО » Собственикът на „НиаМед“ д-р Христов стана „Най-добър дядо“

Собственикът на „НиаМед“ д-р Христов стана „Най-добър дядо“

Галя поля вода на д-р Николай Христов  д-р Мира Христова с малкия НикиНавръх Бабинден – 21 януари (по стар стил) изключителна новина зарадва екипа на МБАЛ „НиаМед“. Рано сутринта, точно преди празника, в болницата постъпи за раждане първата пациентка, която е била подготвена за процедура ин витро в „НиаМед“. От февруари миналата година старозагорското здравно заведение работи съвместно със софийската ин витро клиника „Малинов“. Жената е първата, която се е възползвала от високвалифицираната помощ на специалистите най-напред в Стара Загора, където е била оперирана и подготвена, а после и в София, където е извършена самата процедура.
Въпреки демографския срив, ражданията в болницата са се увеличили през 2013 г. Повече са родените момиченца. Момиченце е и първото родено за 2014 г. бебе, съобщи д-р Николай Христов специалист акушер-гинеколог и собственик на „НиаМед“. То е дошло на бял свят на 1 януари. Казва се Габриела. За последните 15 дни в болницата са се родили и две двойки близначета.
По стар български обичай на празника майката на първото бебе Галина поля вода на д-р Христов за ритуалното измиване на ръцете. Най-добрите баби-акушерки на болницата получиха символични медали. От своя страна екипът на „НиаМед“ изненада своя шеф с плакет „Най-добър дядо“ заради отличното съвместяване на професионалните му ангажименти с тези по малкия му внук Николай. Наследникът на известния дядо пристигна на празника в болницата с огромен букет цветя, за да поздрави своята майка – д-р Мира Христова, която също работи в „НиаМед“.
NBP.bg, Мадлен ПЕЕВА

Национална Бизнес Поща liked this post

© 2013-2015 Национална бизнес поща. Реализация Медиа Системи ЕООД

Scroll to top