Вие сте в: Начало » СВЯТ » ШОУ » Гери и Слави с концерт в Стара Загора (обновена)

Гери и Слави с концерт в Стара Загора (обновена)

Гери и Слави с концерт в Стара Загора10-годишната Гергана Тодорова от Стара Загора направи впечатляващ финала на конкурса за избор на екранна партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави“. Снощи талантливото старозагорско момиче изправи публиката в студиото на крака и развълнува тв зрителите с невероятното си изпълнение на „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров. На финала трите талантливи българчета се представиха с песен за родината. Конкурсът спечели 9-годишната Крисия Тодорова от Разград, в оспорвана конкуренция с нашето момиче и 8-годишната Симона Иванова от Свищов. Решението за победителката взеха музикантите от „Ку-ку бенд“, които не бяха единодушни в избора си.

Въпреки че Гери не спечели първото място, нейните почитатели ще могат да я видят съвсем скоро на концерт в града на липите. Слави Трифонов обяви съвместното решение на неговата продукция и ръководството на bTV да бъдат организирани концерти в трите родни града на изпълнителките. На сцената заедно с малките таланти ще се качат „Ку-ку бенд“, както и други известни певци. Слави Трифонов уточни, че ще очаква общинските ръководства на Стара Загора, Свищов и Разград да подкрепят инициативата.

4 "Б" класБезспорно най-нетърпеливи да видят Гери на концерта в Стара Загора ще бъдат нейните съученици от 4 “б” клас на начално училище „Димитър Благоев“. В разгара на надпреварата те дадоха едно рамо на своята талантлива приятелка. По регламент на конкурса четвъртокласниците избраха една от песните, с които Гери се представи в шоуто. Изявата на 10-годишното момиче ще е още един повод за гордост и за нейния музикален педагог Мариана Димитрова. Точно на нея Гери посвети изпълнението си на „Моя страна, моя България“ в петъчната вечер в „Шоуто на Слави“.

NBP.bg, Радослава РАШЕВА

Daniela Staykova, Stoyka N. Stoykova, Ваня Михайлова, Toni Penkova, Калина Костадинова, Ирена Бончева, Ilinka Kostadinova, Невена Димитрова, Антоанета Бакалова, Nikolai Galq Dimitrovi, Център Алтернатива, Ivan Ivanov, Veselina Popova, Hristo Hristov, George Minkoff liked this post

© 2013-2015 Национална бизнес поща. Реализация Медиа Системи ЕООД

Scroll to top