Къща за месо „При Владо“ отвори популярният кулинарен виртуоз, майстор на месни деликатеси Владица Тодорович. На 10 декември Владо от ресторант „Златна сръбска скара“ както го знае цяла Стара Загора, а и не само, даде старт на обекта на ул. „Гео Милев“ 48 – до бившия ресторант „Живел“. Новият дом на месото изобилства от любими наши и сръбски изкушения – всякакви, пресни, чудеса от месо! Започваме от месото – свинско, телешко, пилешко, агнешкото, дори и конско. Има го в пресен вариант, както и в опушен – в собствената пушница, или пък във вид на сушени мезета, луканки, също приготвени на място. Богат е асортиментът и на качествена кайма, кебапчета, кюфтета, плескавици, ущипци, шишчета, котлети, плешки, бутове, джолани, рагу, ребра, естествено и бон филета, бонфилета с бекон, пилешки дробчета, адана кебап… А сръбските специалитети… о, нямат равни! Клиентите на „Златната сръбска скара При Владо“ (ул. „Отец Паисий“ 146), опитвали в популярния ресторант вкуснотии като сръбска тънка пушена колбасица, сръбска дебела пушена колбасица, говежда, агнешка колбасица, свеж суджук, суджук с праз, специфичните колбасици и салами – кранска, агнешка, говежда, конска, козя, или пък прочутата пеглана колбасица (един от най-популярните сушени деликатеси в Сърбия със славата на естествена виагра), или телешка печеница – също сръбски деликатес, типично сръбските салами кулен и чайна, могат също да ги намерят тук, в изобилие. И не само – Владо предлага услугата печене – безплатно, можете да си ги отнесете вкъщи топли-топли, готови за трапезата. Ако не ви се изчаква десетина минути, има възможност да направите предварително поръчка (на тел. 0876206507). По заявка се извършват и услуги като печене на прасенце, агънце…
А към вкусните мръвки и мезета Къща за месо „При Владо“ дава възможност да прибавите за вкъщи салатки и разядки – традиционни и отново специалитети на Владо – „Паприка у павлаку“, „Урнибес“, „Айвар“, печени чушки с чесън.
Чудесата от месо са силата и страстта на майстора, който изпитва истинско удоволствие да работи с месо и да приготвя разнообразни деликатеси от меса. Скоро редом със сръбските луканки ще има и типично българска луканка, пак приготвена по автентична рецепта, обещават от месарския магазин.
Работното време на Къща за месо „При Владо“ (Стара Загора, ул. „Гео Милев“ 48) е всеки ден, от 9 сутринта до 9 часа вечерта.
Дима ТОНЕВА, НБП*
Честито ! Но все пак ,както са казали по-мъдрите от нас , да оставим н ...
смешни сте бе хора стига си измисляйте не стига че не наемате хора дор ...
Браво на Радост, Браво на ръководството на Шесто основно училище „Св. ...
В село Рупките, общ. Чирпан от 5 месеца има режим на водата. Досега по ...
По какъв начин можен да си го закупим искам такъв. ...
© 2013-2015 NBP.bg. Реализация Медиа Системи ЕООД