ad

Седмичен хороскоп

5 ноември – 11 ноември


ОВЕН 21.03.-20.04.

oven

През седмицата много от вас ще решат да следват докрай своя нова идея. Ще бъдете застигнати от възможности и предложения, които коренно ще променят в позитивна насока живота ви. Ще имате възможност да поставите изключително важни граници по отношение на проектите, от които очаквате конкретно развитие. Отличната концентрация ще направи възможно постигането на развитие, което ще ви превърне в най-успешните в професионалната сфера. Ще сте потърсени за съвет от приятел – окажете нужната подкрепа!


ТЕЛЕЦ 21.04.-21.05.

telec

През новата седмица отличната реализация ще бъде постигната благодарение на правилната организация от ваша страна. Ще можете да предвидите развитието на проектите, от които очаквате конкретни резултати от делови или материален характер. Ще съумеете да привлечете вниманието върху себе си от страна на влиятелни особи, които ще ви подкрепят във всяко начинание заради професионализма и уменията, които притежавате. Избягвайте на всяка цена напрежението в личния си живот. Постарайте се да действате със съобразителност, която ще ви спести непредвидени неприятности.


БЛИЗНАЦИ 22.05.-21.06.

bliznaci

През идващите седем дни се постарайте да бъдете ефективни при някои свои инициативи, засягащи личния ви живот. Можете да предвидите развитието на проектите, от които очаквате конкретни резултати от делови или материален характер. Чувствата ви ще бъдат определящи при започването на инициатива, която може цялостно да промени начина ви на живот. Ще се радвате на щастливо стечение на обстоятелствата, особено ако не пренебрегвате личните си потребности! Мнозина от вас ще започнат промени, които ще се отразят цялостно на стила им на живот.


РАК 22.06.-22.07.

rak

През седмицата голяма част от вас ще бъдат привлечени от проекти, които ще подобрят както финансовото им положение, така и възможността да бъдат оценени по достойнство от колеги, делови партньори и началници. Дните са благоприятни за подаване на всякакъв вид документи, благодарение на които ще постигнете желанията си без обичайните затруднения. Не се учудвайте, ако сте заобиколени от неподозирани приятели в професионалната сфера. Мнозина от вас с радост ще установят, че по-голяма част от затрудненията, които изпитваха в професионален и личен план, са вече в миналото.


ЛЪВ 23.07.-23.08.

luv

През седмицата се постарайте да не вземате под внимание съветите на хора, които не са достатъчно добри специалисти. Следвайте интуицията, която и този път няма да ви подведе при вземането на важни житейски решения. Заложете на перфекционизма, защото той ще ви помогне да откриете правилната формула за успеха в делово и материално отношение. Със силата на убеждението ще успеете да премахнете всички пречки от пътя си и в същото време да подобрите цялостно положението си от делови, личен и материален план. В любовта част от вас ще са склонни да поставят ултиматуми, които ще са във ваш ущърб!


ДЕВА 24.08.-23.09.

deva

Още с настъпването на новата седмица ще се радвате на завиден късмет, който ще ви позволи да намерите златната среда в професионалната сфера. Постарайте се да предвидите и най-малките затруднения, които ще се изправят на пътя ви. Мнозина от вас ще бъдат търсени за професионалните знания, опит, който са натрупали до момента. Опитайте да не се ангажирате със становище, за което впоследствие да бъдете обвинени в неточност. Предпазвайте се от хората, които се опитват да управляват личните ви желания. Постарайте се да бъдете достатъчно разумни по отношение на материалното си състояние.


ВЕЗНИ 24.09.-23.10.

vezni

През седмицата добрата предварителна подготовка ще ви помогне да се справите с някои неочаквани затруднения от делови характер. Освободете съзнанието си от ангажиментите, които с нищо не подобряват ситуацията ви от делови, материален и личен характер и се опитайте да не започвате проекти, които ще изискват от вас много повече, отколкото можете да постигнете като крайни резултати. Опитайте се да останете предани на принципите си, но бъдете готови за въвеждането на промени, ако съзнавате, че това ще ви донесе много повече позитиви.


СКОРПИОН 24.10.-22.11.

skorpion

Още с настъпването на новата седмица ще ви се наложи да изкажете гласно очакванията си от отправените ви делови предложения. Опитайте се да имате правилна нагласа, благодарение на която ще постигнете по-бързо набелязаните цели, а в същото време – и желаната от вас ефективност. С лекота ще постигате желанията си. Напълно възможно е много от вас да планират инициативите си с преднината, която ще ви предпазва от нежелани грешки. Не позволявайте да бъдете емоционално изнудвани, особено по отношение на неща, които пряко ще повлияят на съзнанието ви.


СТРЕЛЕЦ 23.11.-21.12.

strelec

В началото на седмицата е добре да помислите как да подобрите ситуацията в професионалната сфера. Използвайте силните страни от характера си, за да постигнете развитието, което ще ви помогне да намерите позитивен отзвук и в бъдеще. Овладейте обзелите ви чувства, особено ако някой си е позволил да ви нарани с действие или дума. Късметът ще съпътства смелите от вас. Очертава се успех при инициативи, по които работите от известен период от време. Постарайте се да намерите подходящ метод за подобряване на приходите си. Ще постигнете съгласие с интимната половинка, ако сте готови на известни компромиси.


КОЗИРОГ 22.12.-20.01.

kozirog

Още през първия делничен ден на новата седмица ще имате възможност да поставите ясни основи на личните си интереси от делови и материален характер. Действайте с размах, но имайте предвид, че всяка фалшива нотка и непреценен риск ще ви носят само неприятности и главоболия, които могат тотално да променят житейския ви път. Приемете резервирано улесненията, предоставени ви от познат, колега или влиятелна особа. Постарайте се да бъдете обективни по отношение на проектите, с които възнамерявате да се заемете. Докажете готовност за разбиране към изискванията, поставени ви от делови партньор!


ВОДОЛЕЙ 21.01.-18.02.

vodolei

През новата седмица използвайте умението да убеждавате, за да стигнете до целта. Не вдигайте високо летвата, защото рискувате да разочаровате сами себе си! Не се подвеждайте по започването на професионални инициативи, за които ви липсват познания и достатъчно опит. Съобразителността по отношение на финансовите въпроси е повече от задължителна. Мнозина от вас ще имат известни проблеми на работното място, други ще се сблъскат с някои различия по конкретни въпроси в отношенията с интимната половинка. Намирането на компромисно решение е повече от наложително. В края на  седмицата ще имате възможност да поставите условия пред делови партньори.


РИБИ 19.02.-20.03.

ribi

През настоящата седмица много от вас ще спечелят уважението и подкрепата на особа, която ще тласне живота им в по-добра посока. Положителните емоции ще имат укрепващо въздействие върху способността ви да преследвате докрай личните си мечти и цели както в делови, така и в личен план. Не посягайте към занимания, които повече биха ви навредили, отколкото да ви помогнат. Демонстрирайте открито готовността си да се справите с предизвикателствата, от които очаквате конкретно развитие в деловата сфера, и парите ще идват по неочаквани дори за вас самите начини. Темпото ви на работа ще се определя от личния интерес в професионалната сфера. Откажете се от идеите, които могат да ви поставят в неизгодна позиция.

© 2013-2015 NBP.bg. Реализация Медиа Системи ЕООД