ad
НОВИНИ

ПП „РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ“

Станимир Стойчев1. Станимир Пламенов Стойчев

Станимир Пламенов Стойчев е на 30 години от Стара Загора. Има бакалавърска степен по публична администрация и магистърска по териториална администрация на Югозападния университет „Неофит Рилски“. Общински съветник от РЗС в Стара Загора. Член е на Управителния съвет на РЗС.

Радослав Танев2. Радослав Славчев Танев

Радослав Славчев Танев е експерт по международни икономически отношения. Специализирал е финансов мениджмънт. Експерт в Комисията по външна политика и отбрана в 41-вото Народно събрание през 2009 и 2010 г. Общински съветник от РЗС в Стара Загора. Зам.-председател на партията.

Светослав Миневски3. Светослав Митков Миневски

Светлослав Митков Миневски е на 44 години.

Завършил е право в Академията на МВР. Работи като адвокат. Семеен, с две деца.

 

Христо Адамов4. Христо Атанасов Адамов

Христо Анастасов Адамов е на 25 години. Студент последна година, специалност „Медицина” в Тракийски университет–Стара Загора, стажант-лекар. Бил е заместник-председател на Асоциацията на студентите медици.

 


Борис Кърчев5. Борис Петков Кърчев

Борис Петков Кърчев e на 40 години. По образование е инженер, завършил е специалност „Електромашини и апарати” в Технически университет–Варна. Работи в сферата на далекосъобщителните услуги.

Ирина Колева6. Ирина Николаева Колева

Ирина Николаева Колева е от Стара Загора. Има две висши образования – счетоводство и контрол във Великотърновския университет и икономика във Варненския университет. Работи като финансов инспектор в Районната здравноосигурителна каса-Стара Загора.

Петър Петров7. Петър Генчев Петров

 

Петър Генчев Петров е на 44 години. Завършил е Тракийския университет, има две специалности – „Екология” и „Рехабилитация и кинезитерапия”. Работи като рехабилитатор. Семеен, с две деца.

Йорданка Желева8. Йорданка Грозева Желева

Йорданка Грозева Желева е от Стара Загора. Завършила е Тракийския университет – икономически профил. Работи като мениджър в застрахователна компания. Семейна, с две деца.

 

Димитър Драгийски9. Димитър Цанков Драгийски

Димитър Цанков Драгийски е на 42 години от Чирпан.

Завършил е медицина, работи като лекар в Спешния център в Чирпан.

 

 

Петко Ницов10. Петко Иванов Ницов

Петко Иванов Ницов е на 37 години. Завършил е Висше военновъздушно училище „Георги Бенковски”–Долна Митрополия. Занимава се с частен бизнес в сферата на търговията и автокозметичните услуги. Управител на няколко дружества. Семеен, с три деца.

Митко Митев11. Митко Георгиев Митев

Митко Георгиев Митев е на 47 години, от Раднево. Има завършено полувисше образование специалност „Електронна техника и микроелектроника”. Занимава се с частен бизнес в сферата на търговията и услугите. Семеен, с едно дете.

Видьо Видев12. Видьо Калев Видев

Видьо Калев Видев е на 60 години от Братя Даскалови. Завършил е аграрна икономика в УНСС – София. Работи като държавен служител. Семеен, с две деца.

 

Иван Иванов13. Иван Славов Иванов

Иван Славов Иванов е на 44 години. По образование е строителен техник. Регистриран е в Камарата на строителите-София. Бил е заместник-кмет два мандата в община Гурково. Общински съветник от РЗС в община Гурково. Семеен, с три деца.

Даниел Каменов14. Даниел Димитров Каменов

Даниел Димитров Каменов е на 32 години. Завършил е маркетинг в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, в момента следва магистратура „Стопанисване на горите” в Лесотехнически университет – София. Има частен бизнес в сферата на дърводобива. Семеен, с две деца.

Георги Каличков15. Георги Михайлов Каличков

Георги Михайлов Каличков е на 55 години от Казанлък. Завършил е висшето си образование в гр. Пула, Руската федерация, инженер-механик. Занимава се със собствен бизнес в сферата на търговията и производството. Семеен, с две деца.

16. Живко Валентинов Георгиев

Живко Валентинов Георгиев е на 24 години от Гълъбово. Завършил е средно специално образование. Има собствена фирма в сферата на автокозметичните услуги.

Димитър Минчев17. Димитър Антонов Минчев

Димитър Антонов Минчев е на 29 години. В момента е студент 4-ти курс в Техническия университет в Габрово, специалност „Машиностроителни техники и технологии”. Работи като технолог оператор на пулт в ТЕЦ.

Ваня Танева18. Ваня Стоянова Танева

Ваня Стоянова Танева e от Стара Загора. Завършила е средно специално образование. Работи като консултант в застрахователна фирма. Омъжена, с две деца.

 

Пламен Иванов19. Пламен Петров Иванов

Пламен Петров Иванов е на 35 години. В момента следва висше образование, специалност „Икономика” в Технически университет – Стара Загора. Работи в сферата на промишлеността. Семеен, с две деца.

Към ИЗБОРИ 2013…

© 2013-2015 NBP.bg. Реализация Медиа Системи ЕООД