ad
НОВИНИ

ПП „ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ“


Христо Ангеличин1. Христо Христов Ангеличин

Завършил е икономика в СУ „Св. Климент Охридски“.
Има и магистърска степен по финанси и банково дело. През 2002 година завършва и квалификация по политология в Нов български университет. В периода между 2002 и 2003 г. е част от Националния комитет „Европалия“. От 2007 година е общински съветник в Столична община. От 2010 до 2012 г. е зам.-кмет направление „Култура, образование,
спорт и превенция на зависимости”. Учредител е на политическа партия „Движение България на гражданите“.

Калоян Дамянов2. Калоян Иванов Дамянов

Завършил е магистърска програма „Интеркултурен и екологичен мениджмънт в образованието” в Ca Foscari University, Италия. Магистър по социална работа от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Докторант в Тракийския университет. Председател на Националната асоциация на ресурсните учители в България. Директор на Ресурсния център-Стара Загора. Областен координатор на „Движение България на гражданите“.

Юлиян Ненчев3. Юлиян Маринов Ненчев

Магистър по стопанско управление и финанси. Управител на консултантска компания в сферата на енергетиката. Бивш финансов директор на ТЕЦ „Марица Изток 2”. Член на общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Раднево.

Лина Попкръстева4. Лина Павлинова Попкръстева

Бакалавър по икономика и бизнес администрация. Консултант по международни превози и логистика. Член на общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Казанлък.

 

Дима Динкова5. Димитринка Тодорова Динкова

Магистър по френска филология. Акредитиран преводач. Изпълнителен директор на Френския културен център–Алианс Франсез-Стара Загора. Общински председател на “Движение България на  гражданите“ в община Стара Загора.

Иван Дойчинов6. Иван Валентинов Дойчинов

 

Магистър по право. Адвокат. Общински съветник в Общинския съвет в Чирпан. Общински председател на „Движение България на гражданите” в община Чирпан.

 

Огнян Гаджев7. Огнян Николаев Гаджев

 

Магистър по икономика и френски език на Lake Forest College, САЩ. Търговски директор на предприятие в сферата на хранително-вкусовата промишленост. Член на общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Стара Загора.

Валентин Генчев8. Валентин Петров Генчев

Компютърен техник. Собственик на фирма в сферата на компютърните технологии. Член на общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Казанлък.

 

 

Георги Господинов9. Георги Йорданов Господинов

Студент по медицина в Тракийски университет-Стара Загора. Треньор по таекуондо. Член на общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Стара Загора.

 

 

Ваня Иванова10. Ваня Иванова Иванова

Бакалавър по история.

Магистър по социална работа. Мениджър на фирма в сферата на продажбите.

 

 

Емилия Костова11. Емилия Христозова Костова

Секретар на читалище в община Братя Даскалови. Член на общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Братя Даскалови.

 

Станимир Радев12. Станимир Георгиев Радев

Магистър по история и география. Учител.

Председател на общинското ръководство на „Движение България на гражданите” в община Мъглиж.

 

 

Към ИЗБОРИ 2013…

© 2013-2015 NBP.bg. Реализация Медиа Системи ЕООД