ad
НОВИНИ

КП „КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ“


Сергей Станишев1. Сергей Дмитриевич Станишев

Водач на листата на „Коалиция за България” в 27-ми Старозагорски избирателен район е Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС. Неговото верую ,,Да върнем България на хората” е верую на „Коалиция за България”. А това значи демокрация, значи нови работни места, значи успяваща България с добро селско стопанство, със силна енергетика, с много човешки съдби, променени към по-добро.

Георги Гьоков2. Георги Янчев Гьоков

Георги Гьоков е роден 1961 година, завършил е Техническия университет в Габрово. Директор е на Бюрото по труда в Стара Загора. Отлично запознат с проблемите в социалната сфера. Като народен представител ще работи за законодателство, което да дава възможност за работни места, за развитие на българската икономика.

Георги Атанасов3. Георги Чавдаров Анастасов

Георги Анастасов е роден през 1957 г., с висше икономическо образование. Семеен. Представител е на коалиционния партньор Партия „Български социалдемократи“. Активен деятел в българския политически живот и в Социнтерна, утвърден парламентарист. Демокрация и работа – това са изконните думи, които го мотивират за участие в предизборната борба за 42-рото Народно събрание.

Мариана Тотева4. Мариана Господинова Тотева

Мариана Тотева е родена през 1976 година. Юрист по образование. Заместник-председател е на ОбС на БСП–Раднево. Защитата на правата на хората и на тяхното достойнство обуславя не само адвокатската и дейност, но и нейната всеотдайност като социалист и общински съветник в община Раднево.

Атанас Пъдев5. Атанас Стойнов Пъдев

Атанас Пъдев е роден е през 1975 г. Семеен, с едно дете. Завършил е икономика и право, занимава се с частен бизнес. Председател е на ОбС на БСП в Павел баня. Мотивацията му да се кандидатира за народен представител идва и от надеждата и желанието на хората да настъпят промени към по-добро в живота им и в нашата страна. Желанието му е да помогне за решаване на множеството проблеми в малките общини, а родният му град Павел баня да стане не само добро курортно селище, а хубаво и добро място за живеене  на неговите жители.

Николай Терзиев6. Николай Стефанов Терзиев

Николай Терзиев е роден е през 1976 г., магистър е по психология, учи право. Семеен. Кмет на село Шейново, община Казанлък, зам.-председател на ОбС на БСП–Казанлък и един от основателите на Младежкото обединение в БСП в област Стара Загора. „Винаги съм припознавал каузата на БСП като своя и през седемте години на партийния ми стаж активно съм работил за нейното реализиране в живота”, е неговото верую.

Гено Генов7. Гено Николаев Генов

Гено Генов е роден е през 1981 г. в Чирпан, завършил публична администрация и работив „Чарита 06” АД. Семеен, с две деца. Общински съветник, зам.-председател на Общинския съвет в Чирпан и зам.-председател на ОбС на БСП в града, координатор на Младежкото обединение. Борбата за социална справедливост е неговата мотивация да се кандидатира за народен представител от „Коалиция за България”.

Николай Атанасов8. Николай Стефанов Атанасов

Николай Атанасов е роден през 1943 г. Завършил е ВМЕИ–София. Представител на коалиционния партньор ПП “Нова зора” и в листата на “Коалиция за България”. Желанието му да помогне за по-добър живот за българските граждани и за горда България го мотивира да се кандидатира за народен представител.

Александър Минчев9. Александър Димитров Минчев

Александър Минчев е роден през 1949 г. Инженер по образование, директор е на завода за пружини в Крън. Председател на ОбС на БСП в Казанлък. Обнадежден е от категоричната лява ориентация на Партията и вярва, че подкрепата на избирателите може да се получи само с такава политика – и по време на изборите, и след изборите във властта.

Румен Димитров10. Румен Димитров Димитров

Румен Димитров е роден през 1980 г. Завршил е бизнес администрация, счетоводство и контрол в Германия. Занимава се с частен бизнес. Семеен с две деца. Общински съветник в Стара Загора. „Аз смятам, че е време БСП да покаже, че не е застаряваща партия, а в нейните редици има много образовани и амбициозни млади хора, които да готови да работят в името на България”, казва младият социалист.

Милена Барекова11. Милена Колева Барекова

Милена Барекова е родена е през 1970 г., с висше образование. Живее е работи в Казанлък. Представител е на ЗС „Александър Стамболийски”. Нейната мотивация да се включи в листата на „Коалиция за България” е желанието и да се претворят в действителност принципите за демокрация и народовластие на големия земеделски трибун Александър Стамболийски.

Боряна Генова12. Боряна Яворова Генова

Боряна Генова е родена през 1988 г., живее в София. Има висше образование, в момента продължава да учи в Москва. В листата на „Коалиция за България” е представител на коалиционния партньор от Българския общонароден съюз ,,Бойна дружба”. Желае да отдаде силите си за добруването на България, за защита на нейното национално достойнство и затова подкрепя БСП и „Коалиция за България”.

Към ИЗБОРИ 2013…

© 2013-2015 NBP.bg. Реализация Медиа Системи ЕООД